Takkebrev fra Kine

Kjære dere i Kampen mot kreft.

20120907-193200.jpgI fjor sommer ble livet vårt snudd på hodet. Etter å ha vært plaget med blødninger etter fødsel ble jeg undersøkt og fikk sjokkbeskjeden; det var kreft! Med godt mot om at dette skulle vi ta knekken på gikk turen til Tromsø der jeg skulle undersøkes videre. Fikk strålings- og cellegiftplaner og alt så greit ut, men så, etter grundigere undersøkelser kom det fram at det var spredning til lymfesystemet og skjelettet. Alt håp var ute! I noen dager var jeg fryktelig langt nede. Da var det bare å bite sammen tennene, tenke positivt og fokusere på at dette skulle gå bra. Med tre gutter på 10 år, 2år og en på 3 måneder hjemme kunne jeg rett og slett ikke gi opp.

20120907-193153.jpgSitter her nå, ett år senere, og er utrolig takknemlig for at jeg ennå er her og faktisk har det kjempebra. Året har vært kjempetøft, med stråling og cellegift, oppturer og nedturer. Den travle hverdagen med tre barn har hjulpet meg til finne styrke til å komme meg på bena når kroppen har vært tom og sliten. De tunge tankene har jeg rett og slett ikke hatt tid å tenke. Takket være ungene og mannen min, familie og gode venner har jeg kommet meg gjennom denne tiden. Nå er fokuset på å holde ut så lenge som mulig og håpe på at forskning kan resultere i noe som kan hjelpe meg.

20120907-193146.jpgDa jeg hadde det som mørkest bestemte jeg meg for at uansett hvor syk jeg var, så skulle jeg ta med familien for å oppleve Dyreparken i Kristiansand. Vår mellomste gutt er en ekte sjørøver, og jeg ville oppleve gleden hans ved å få se sitt store idol, Kaptein Sabeltann. Det ble bestemt at vi skulle dra og jeg spurte mine to søstre med familie om de ville være med på turen. En av søstrene mine tok da kontakt med Kampen mot kreft og kom med en overraskende nyhet til meg; vi fikk sponset noe av turen. Dette var et kjærkomment bidrag. Tusen, tusen takk til både lillesøster og dere. Vi hadde en kjempeflott tur, formen min var bra og det var utrolig godt å kunne få så mange gode opplevelser sammen med alle mine kjære. Sol og varme, Sabeltann og Kardemomme by, Tusenfryd, bading og kos. Mange gode minne jeg tar med meg videre.

Drøm om morgendagen, husk gårsdagen og lev i dag.

Hilsen Kine